dameklær, herresko, ryggsekk, jakke, løping, gåing, støvler, gående støvler

BRUG FOR HJÆLP? KONTAKT Kunde service

Forside >  Klær >  Bukser og Shorts >  2XU M's G2 Wind Defence Compression Tights Black / Steel 2017 Herreklær - Svart Bukser og Shorts - 775607

2XU M's G2 Wind Defence Compression Tights Black / Steel 2017 Herreklær - Svart Bukser og Shorts - 775607

€182.81  €59.81

  • Model: SM368852
  • 372 Antal på lager
Vælg venligst:
  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XXL
  • XXXL

Tilføj til kurven:


Descriptions

Norsk produktinformasjon vil snart være tilgjengelig, takk for at du venter!
Vindtäta och värmande löpartights med graderad kompression

G2 Wind Defence Compression Tights är ett par löpartights med graderad kompression som ger ett optimalt tryck och stöd för de största muskelgrupperna och hjälper blodet att cirkulera. Kompressionen förebygger trötthet och stelhet i musklerna samtidigt som materialet ger bästa möjliga rörelsefrihet och flexibilitet. Samtidigt som de skyddar mot vädrets makter under löprundan. Med sina membranpaneler som är placerade på framsidan kan materialet andas samtidigt som det håller vind och väta på avstånd. På insidan finner du en värmande flossad yta, speciellt uppskattar runt om knäna, ett ställe som möte vind och inte har stora muskler som fixar värme.

Dessa tights har en bred linning i midjan med snörning vilket ger dem en bra passform och gör att de sitter kvar ordentligt när du rör sig. Gillar du att vara ute när det är mörkt kan du glädjas av att det finns reflexdetaljer som gör dig synlig för andra. Baktill hittar du en förvaringsficka med blixtlås, perfekt för värdesaker eller extra energi. Tightsen är antibakteriellt behandlade och lämpar sig bra för träning och tävling i kyligare temperaturer och busigare väder.
2XU - du tror det inte förrän du provat! Plaggen från 2XU ger graderad kompression vilket stimulerar till ökad blodcirkulation och därmed snabbare återhämtning. De arbetande musklerna får förbättrad syresättning och det kraftiga tyget reducerar slag och vibrationer i musklerna. Resultatet blir mindre trötta och stela muskler.